top of page
B2985636-88D1-4D3E-8FD1-51C3B3C38C97_1_201_a_edited_edited_edited_edited.jpg

BARBARA

Studio-eigenares, Teacher & Coach

Align & Flow yoga

Stretch & Strengthen (Hatha) yoga

Relax & Renew (Restorative) yoga

Yoga Therapy (1 op 1 sessies)

Loopbaancoaching

Ben je niet alleen op zoek naar een fysieke practice maar ook naar persoonlijke groei, dan is Barbara dé yogadocente voor jou. Haar lessen zijn de ideale mix van beweging, bewustwording en ontspanning en helpen je op je weg om inzicht te krijgen in wie je bent en hoe je sterk(er) in het leven kan staan. 


Barbara behaalde het 200u Alignment Yoga Flow Teacher Certificaat bij Body Atelier, 30u Restorative Yoga bij The Space Within en de 120u I AM Yoga Therapy™ certificatie aan het Amrit Yoga Institute. Zij volgt momenteel ook een teacher training Yoga Nidra. 

Binnen het coachen kan Barbara haar 18 jaar werkervaring binnen Human Resources en haar aan de Artevelde Hogeschool behaalde Postgraduaat Inspirerend coachen inbrengen.

ISABEL

Teacher 


Iyengar yoga

Restorative yoga

Het is duidelijk dat Isabel houdt van wat ze doet. Ze beoefent yoga sinds 2005 en volgde haar intensieve opleiding gedurende 3 jaar in Zuid-Afrika bij Senior Iyengar Teacher David Jacobs.

Isabel behaalde haar certificaat aan het Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute van Pune, Indië in december 2018 en is sindsdien gepassioneerd over het delen van de diepe kennis van yogahoudingen, ademhaling en anatomie, met haar studenten.

D1F856A5-E8D0-4860-B822-0DECD89DD8C1_edited.jpg
foto gwenny_edited.jpg

GWENNY

Teacher


Pilates

Energiewerk

Als avontuurlijke onderzoeker en levensgenieter is Gwenny zich al ruim 15 jaar aan het verdiepen in menselijk potentieel en energiewerk. Het menselijk lichaam en hoe dat informatie geeft over hoe het écht met jou is gesteld, boeit haar dan ook mateloos.

Jouw groei en bloei zijn haar missie, waar zij zich met hart en ziel voor inzet. Via haar praktijk voor menselijk potentieel LEEF en als freelancer biedt zij een ruim en diepgaand aanbod aan met o.a. workshops en fysieke lessen.

JANA

Teacher 


Kids yoga

Ouder-Kind yoga

De ongereptheid, de eerlijkheid en de open blik is waarom Jana zich zo graag laat omringen door kinderen. Haar intentie met kinderyoga is dan ook om hen een manier te tonen om (terug) in verbinding te komen met zichzelf en de wereld, maar ook vooral om gewoon plezier te maken in een sfeer van respect, bewustzijn en positiviteit.

Jana volgde, naast de stem in haar hart, de Gevorderde Cursus Kinderyoga bij El Sole en verschillende workshops, waaronder ouder-kind yoga.

Foto_edited_edited.jpg
foto Marian_edited_edited.jpg

MARIAN

Teacher


Yin yoga

Marian is al lang vertrouwd met yoga. Ze reisde de wereld rond en verbleef zo een tijd in India waar ze voor het eerst kennismaakte met yoga. Het liet haar nooit meer los.


Marian volgde de cursus mindfulness coach (Gent - Monique Slangen-Ramakers) en de cursus Yoga instructeur (Brugge - Sofie Jambers). Ze besloot zich verder te specialiseren in Yin Yoga en behaalde haar Teacher certificaat aan de Arhanta Academy Ashram (o.l.v. Ram Jain).


Vanuit haar ervaring en opleiding begeleidt Marian haar yogi's en yogini's naar complete innerlijke rust.

Team: Ons team
bottom of page