top of page

1 OP 1 SESSIES

Bij individuele sessies staan persoonlijke behoeftes centraal. 
Afhankelijk van je persoonlijke situatie kies je verder voor een reguliere les op maat of voor een therapeutische sessie.

1E940D23-62AA-467C-BBB7-B03F936621D7_1_201_a_edited.jpg

REGULIERE LES OP MAAT

YOGA door Barbara - PILATES door Gwenny

Je wil graag in alle rust yoga of pilates doen. Je voelt een drempel om ermee te starten in groep. Je wil lessen volgen die volledig afgestemd zijn op jouw mogelijkheden. Je volgt lessen op regelmatige/wekelijkse basis maar je hebt vragen en wil dieper ingaan op bepaalde aspecten.

Herken je jezelf hierin? Dan kunnen onze lessen op maat je een antwoord bieden. 


Tijdens een reguliere les ga je door een reeks op jouw situatie afgestemde houdingen. De les kan bestaan uit een combinatie van de lesstijlen die bij botanicum worden georganiseerd.

Door de sessie heen krijg je persoonlijke aanwijzingen met het oog op het verdiepen van je practice en het optimaliseren van je alignment in de houdingen. 

_edited.jpg

THERAPEUTISCHE SESSIE OF REEKS

YOGA THERAPIE door Barbara

Ervaar je chronische stress of pijn, angst, burn-out, depressie, rug-, nek- en/of schouderpijn, maag- en darmklachten, slaap- of ademhalingsproblemen of andere (onverklaarbare) fysieke en/of mentale klachten, dan kan een meer therapeutische aanpak wenselijk zijn zodat je op maat begeleid wordt. 

Naast de reeks houdingen past Barbara ook bijkomende technieken toe om zo specifiek te werken aan het verbeteren van je gezondheid of het bevorderen van je herstel na je operatie of ongeval. De therapie doelt op ontspanning en verlichting van pijn en helpt je om via het loslaten van blokkades terug in je kracht te komen.  

ENERGIEWERK (Reiki - Drisana - Feniks Shakti) door Gwenny

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan je op vandaag toont, dat je echte zelf ergens onderdrukt, verborgen of onbenut blijft? Energiewerk helpt je lichaam, emoties, gedachten en volledige systeem om de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd effectief te transformeren. 

Reiki brengt harmonie en ontspanning. Drisana werkt gericht op het ontrafelen en terug in flow brengen van blokkades en vastzittende patronen. Feniks Shakti werkt met de kwaliteiten van het element 'vuur': brandt op wat je niet meer dient en wakkert zo je innerlijke kracht en potentieel aan. 

1 op 1 sessies: Aanbod
bottom of page