top of page

COACHING

In het complexe spel van het leven hebben we allemaal wel eens behoefte aan een gids.
Laat ons samen op jouw pad gaan en deuren openen naar persoonlijke groei en succes.

LOOPBAANBEGELEIDING MET BARBARA

Als jouw persoonlijke loopbaancoach wil ik meer dan alleen je begeleider zijn. Mijn missie is om voor jou een inspirerende omgeving en een sfeer van openheid, vertrouwen en bewustzijn te creëren die jou een dieper inzicht zal geven in zowel je persoonlijke leven als in je carrière. Mijn begeleiding richt zich op het onthullen van jouw volledige potentieel en het helpen omarmen van je eigen ambities en verlangens, los van de verwachtingen van anderen. Ik ben er om je te ondersteunen bij het ontdekken van je eigen weg en het vinden van balans. We zetten hierbij intenties voorop, eerder dan rigide doelen. Dit houdt alle mogelijkheden open en zorgt ervoor dat succes niet wordt bepaald door specifieke uitkomsten maar door groei en leren. Want elke stap in je reis is waardevol en brengt je dichter bij het leven dat je wil leiden.

Als zelfstandig loopbaancoach werk ik samen met loopbaancentrum I Love My Job.

Zo kan je gebruik maken van het gunstige systeem van loopbaancheques aan 45 euro/cheque. Met maximum 2 cheques/6 jaar kan je genieten van 7 uur begeleiding. Op de website van de VDAB vind je alle informatie en kan je ook nazien of je al dan niet in aanmerking komt.

Klaar om jouw professionele reis te optimaliseren en je volledige potentieel te ontketenen? Neem vandaag nog de eerste stap en contacteer me. 

E599FAE3-56F7-4DC7-9B15-D2955DFADA2C.jpeg
Coaching: Aanbod
bottom of page